Smartlog v3 » En vatarm bekender... » Så vær dog mod andre, som du selv...
Opret egen blog | Næste blog »

En vatarm bekender...

om forvandlingen fra total vatarm til fantastisk klatrer, op op op.

Så vær dog mod andre, som du selv...

10. Jan 2011 17:43, Livet er et eventyr

Arghhh, jeg er så frustreret over menneskers ufattelige stupiditet! Har lige hørt radioavis og blev så harm, da jeg hørte, at kristne og ateistiske irakere og andre med rødder i overvejende muslimske lande, er blevet overfaldet og truet på grund af deres religion.

En blev endda overfaldet på et asylcenter. Det må jo betyde at det var andre flygtninge, der overfaldt vedkommende. Hvad ligner det? Er de ikke selv flygtet fra krig, undertrykkelse, armod? Hvad er meningen så med at slå eller true en anden, der er i samme båd? Har de intet lært af deres egen ulykke?

En kristen irakisk præst måtte flytte fra Volsmose i Odense på grund af trusler, der strakte sig til at ødelægge hans bil. Fordi han tror på kristus. Fordi han er iraker og tror på kristus. Hvis det skulle give mening, fordi man er født i et land med en statsreligion, at man så skulle påtage sig den religion, så skulle dem som truer og overfalder, jo selv konvertere til kristendommen. 

Jeg er for religionsfrihed, ytringsfrihed, menneskerettigheder også for dem, der ikke lige ligner eller tror som mig selv. Og jeg forstår ikke at man flygter fra krig, kun for at bringe den med sig. 

Jeg forstår i det hele taget ikke, at muslimer, jøder og kristne kan have så meget imod hinanden. De har trods alt samme Gud. Jesus var jøde, Muhammed kristen. Og Moses, ja han var jøde. 

De har alle samme regler i deres hellige bøger, med visse variationer: Du må ikke slå ihjel, går igen. Og generelt at man skal opføre sig ordentligt over for andre, ikke stjæle og så videre. Hvorfor er der så folk inden for alle tre religioner, der er bekæmper de andre? Jeg forstår det ikke. Vi er jo alle Guds børn, vi er alle afhængige af hinanden, og påvirker hinanden med vores gerninger. Så lad os dog skabe noget godt, der kan løfte og glæde. Vi kan gøre en forskel. Lad den være positiv.

Vatarmens 2. klatretime
Med hensyn til min klatretime i dag, så kom min moralske vatarm i vejen. Der er to forhindringer som er gennemgående i mit liv.
1. jeg hader at være den dårligste til noget.
2. jeg føler mig meget lille og sårbar, når jeg helt ny blandt mennesker, der kender hinanden, og jeg er den dårligste til det man "leger".

Den første forhindring har gjort, at jeg aldrig lærte at strikke, fordi min søster var bedre til det end mig.

Den anden forhindring har gjort, at mange små og større drømme falder til jorden, fordi jeg aldrig kommer over stadiet, hvor jeg er den dårligste. Simpelthen, fordi jeg bliver væk fra den ubehagelige situation.

Men jeg har ikke givet op endnu. Blot set, at det er mere end bare armmuskler, der skal trænes, hvis jeg ikke vil forblive en vatarm resten af mit liv.
Torsdag tager jeg derhen. Som Elizabeth Bennet sagde til Mr. Darcy: "Maybe you should take your aunt's advice and practice."

 

 

 

 

Kommentarer

 1. Moncler Outlet
  16. Feb 2012 06:32
  1

  Hey! en fait je cherchais des messages culturels et tout à coup une à votre blog et je dirais que votre blog ne s'agit pas de mes critères de recherche, mais vous avez fait un excellent travail avec ce blog.

 2. Coach Outlet
  14. Nov 2012 04:42
  2

  , the article is n jenen für sie a Wachen und Arbeiten für Freiie Wellen de the article is actually the sweetest on this precious topic.

Kalender

« June 2018 »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Arkiv

Relaterede